Utleie

Det nye undervisningsbygget er snart ferdig. April 2017.

Det nye undervisningsbygget er snart ferdig. April 2017.

Foto: Besøkssenter våtmark Ilene / Besøkssenter våtmark Ilene

Senteret kan leies av foreninger, private, bedrifter og etater. Skoler og barnehager kan benytte stedet gratis i undervisningssammenheng. Våren 2017 ble nytt undervisningsbygg åpnet.

Det nye bygget har en kapasitet til 50 personer i undervisningsamfi, og et møterom i opprinnelig del med plass til cirka 20 personer i klasseoppsett. De to rommene kan deles av med skilledør. Anlegget har nå tre toaletter, hvor av ett er tilpasset rullestolbrukere. Utstillinger og fasiliteter som ryggstøer og sitteputer i amfiet mv. kommer fortløpende i 2017/2018.

Besøkssenter våtmark Ilene er et natursenter hvor undervisning pågår både ute og inne, særlig april - juni og august - oktober, og man kan ikke forvente høy standard på renhold til enhver tid. På dagtid vil det kunne foregå undervisning på utearealene parallelt med at arealene leies ut innendørs. Alle arrangementer skal være avsluttet innen kl. 23.00. Foreninger som jobber med natur har en gunstig leie. 

28.04.17 gjelder følgende utleiepriser:

Priser for utleie pr. 28.04.17 på Besøkssenter våtmark Ilene

Utleietabell

Foto: Besøkssenter våtmark Ilene / Besøkssenter våtmark IleneTa kontakt med ilene@fylkesmannen.no for bestilling og nærmere informasjon om vilkår for leie. Senteret har kun 10 parkeringsplasser. For mer informasjon om andre steder å parkere se dette kartet....