Abonner på vårt nyhetsbrev

Få nyhetene vi legger ut automatisk til din e-postadresse. Maks 10 nyheter per år. Registrer e-posten din her...

Aktuelt

RSS

Bli med på #naturoppdraget!

Trenger du en bitteliten puff for å komme deg ut på tur med barna hver uke? Da kan du melde deg på #naturoppdraget. Hver uke fra 12. april til skoleferien får du et nytt oppdrag.

Les mer

Bildet er tatt med drone (etter tillatelse fra Statsforvalteren) over Vestre Ilene.

Verdens våtmarksdag 2. februar

Tirsdag 2. februar markeres verdens våtmarksdag! I år er Ramsar-konvensjonen 50 år, og fokuset er satt på våtmarkenes avgjørende betydning som reservoar for ferskvann. Ilene har laget en natursti i anledning dagen.

Les mer

Ilene er Miljøfyrtårn

Ilene er re-autorisert som Miljøfyrtårn

Besøkssenter våtmark Ilene ble re-sertifisert som Miljøfyrtårn i år. Vil du lese om hvordan vi jobber for å bli et enda bedre Miljøfyrtårn?

Les mer

Bruksanvisning for byggesett

Senteret må gå nye veier i disse korona-tider. Nå har vi laget video med instruksjoner for hvordan du best bygger byggesettene våre.

Les mer

Program høsten 2020

Velkommen til mini-søndager!

Besøkssenteret holdes åpent alle søndager fra 23. august til ut oktober. For at tilbudet skal være i tråd med smittevernreglene, blir det "mini-versjoner" av åpne søndager. 

Les mer

Tripp-trapp-tresko finner du på stubben ved sandkassa.

Nye selvbetjente aktiviteter

Da kan du spille tripp-trapp-tresko på stubben i hagen. Eller hva med å teste den visuelle hukommelsen med natur-memory?

Les mer

Tønsberg Kajakk Klubb har egen tillatelse på strenge vilkår til å padle gjennom reservatet til og fra trening i Aulielva.

Ferdsel i reservatet er ikke tillatt vår, sommer og høst

Denne våren har det vært stor turaktivitet i befolkningen. Det merkes også i Ilene naturreservat. - Mange vet ikke at ferdsel i reservatet vår, sommer og høst i utgangspunktet ikke er tillatt, sier fagsjef Arne Christian Geving hos Fylkesmannen. Nå har Fylkesmannen spesifisert reglene nærmere, og vernegrensene skal merkes bedre.

Les mer

Gå til «Nyheter»