Utleie

Nytt undervisningsbygg stod ferdig våren 2017. I løpet av 2018/2019 vil senteret bli fylt med nye møbler og utstillinger.

Nytt undervisningsbygg stod ferdig våren 2017. I løpet av 2018/2019 vil senteret bli fylt med nye møbler og utstillinger.

Foto: Besøkssenter våtmark Ilene / Besøkssenter våtmark Ilene

Senteret leies ut til foreninger, private, bedrifter og etater. Skoler og barnehager kan benytte stedet gratis i undervisningssammenheng. 

Kapasitet


Det nye bygget har en kapasitet på 60 personer i undervisningsamfi, og et møterom i opprinnelig del med plass til cirka 25 personer i klasseoppsett. De to rommene kan deles av med lydtett skilledør. Hagen har plass til cirka 70 - 80 personer på benkebord. Hagen er åpen for turgåere. På dagtid må man også kunne regne med at skoler og barnehager har utendørs undervisning i hagen.

 

Fasiliteter

Undervisningsamfiet har nytt AV-utstyr, mens møterommet har prosjektor og standard lerret med løse PC-høyttalere som kan kobles til. Utstillinger og fasiliteter som solskjerming, sitteputer, nye stoler, konferansebord m.m. kommer i løpet av 2018/2019. Det skal ikke brukes utesko i de nye lokalene. Innesko/tøfler anbefales.

Kjøkkenfasiliteter med kokeplate og oppvaskmaskin er i hovedhuset, med koppestell til 30 - 40 personer. Anlegget har nå tre toaletter, hvor ett er tilpasset rullestolbrukere. Senteret har kun 10 parkeringsplasser. For mer informasjon om andre steder å parkere se dette kartet....

 

Renhold

Man kan ikke forvente høy standard på renhold til enhver tid da lokalene benyttes mye til skoler og barnehager som veksler mellom å være inne og ute. Lokalet skal etterlates i samme standard som da man kom.

 

Annen informasjon

Alle arrangementer skal være avsluttet innen kl. 23.00. Av hensyn til fuglelivet i reservatet skal man ikke ha støykilder utendørs eller sette opp partytelt el. i hagen. Øvrige betingelser står på utleiekontrakt som man får tilsendt ved bestilling av leie.

 

Bestilling av leie

Ta kontakt med ilene@fylkesmannen.no for bestilling og nærmere informasjon om vilkår for leie. 

 

Priser

All inntekt av utleie går til et godt formål, nemlig å forbedre tilbudet til barn, unge og distriktets befolkning!

Fra 28.04.17 gjelder følgende utleiepriser:

Priser for utleie pr. 28.04.17 på Besøkssenter våtmark Ilene

Utleietabell

Foto: Besøkssenter våtmark Ilene / Besøkssenter våtmark Ilene